Kostenloser Versand ab €75 in Deutschland
Attention! Sale items do not have a price guarantee.
Versand innerhalb von 1 bis 3 Tagen
18+ Stores in Europe

Jobs

WAAROM WERKEN BIJ ZUMO?
Responsive image

ZUMO is een snel groeiende, vernieuwende menswear store en staat bekend om zijn eigen stijlvolle, stoere collecties met een edgy twist, betaalbare prijzen en snel wisselende collecties. Bij ZUMO staat de klant centraal zowel online als offline.
Dit uit zich in een relaxte, verfrissende shopping experience waarbij de bezoeker in een relaxte sfeer wordt voorzien van een persoonlijk, eerlijk advies.
Met een jong en enthousiast team bouwen we al 23 jaar aan steeds een hoger level voor ZUMO, alles gebeurt bij ons - In House-, van logistiek tot marketing, van styling tot product fotografie.
Innovatie op zowel collectie als bedrijfsniveau staat bij ons bovenaan en maakt ons speciaal bij de aanpak van alles op retail gebied.
Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen.
17+


ZUMO STORES IN EUROPE

90+


EMPLOYES

90%


CUSTOMERS SATISFACTION


JOIN THE MOVEMENTJOBS
onze vacatures


zumo store köln fulltime/parttime

APPLY!

Welkom! Leuk dat je komt kijken op onze webshop. Onze webshop maakt gebruik van cookies. De noodzakelijke en statistiek-cookie verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en verbeteren. We wijzen je op ons privacybeleid. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »
Kostenloser Versand ab €75 in Deutschland
Attention! Sale items do not have a price guarantee.
Versand innerhalb von 1 bis 3 Tagen
18+ Stores in Europe